Waterfilters

AQV Aqualine waterfilters

Bestel deze filters op Detoxen.eu 

De AQV Aqualine 5, 12 en 18 zijn 4-in-1 filtersystemen die o.a. GenX, virussen, bacteriën, hormonen, medicijnen en pesticiden uit het water verwijdert. Het systeem mineraliseert, vitaliseert en maakt het water eventueel basisch (alkalisch). Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

Kies als optie voor gewoon (pH neutraal) of alkalisch.

De voordelen

 • Type ABS
  Dit waterfilter is gemaakt van ABS. Een zeer duurzame kunststof die geen BPA, ftalaten of andere toxische stoffen afgeeft.
 • Type Glazen opvangtank
  De prachtige glazen opvangtank is ambachtelijk geproduceerd in een traditionele glasblazerij in Zuid-Korea. Het blauwe glas is bedoeld om uv licht te filteren. Het glas is helder, ziet er prachtig uit en is gemakkelijk schoon te maken.
 • Uitstekende filtering
  Uitgebreide filtering door middel van een keramisch voorfilter van 0,2 micron (0,0002 mm) en een meerstappen filter. Hierdoor worden onder andere GenX, virussen, bacteriën, zware metalen, medicijnresten, pesticiden, chloor en hormoonresten voor gemiddeld 99% uit het water gefilterd.
 • Alkalisch of pH neutraal
  Bij de bestelling heeft u de keuze tussen een alkalisch of pH neutraal systeem. Bij de alkalische versie wordt de pH van het gefilterde water verhoogd met 1-1,5 pH punt tot licht basisch water. Bij het pH neutrale systeem wordt het gefilterde water pH neutraal van rond de 7,3.
 • Gemak
  Zonder moeite maakt u van kraanwater heerlijk gefilterd mineraalwater, nooit meer gesjouw met waterflessen. Kan overal geplaatst worden (er is geen stroom of wateraansluiting nodig).
 • Besparingen
  Bespaar op de hoge kosten van (ongefilterd) flessenwater en spaar het milieu.
 • Uitstekende smaak
  De koolstof verwijdert ook nare geurtjes en smaakjes uit het water. Ervaar daardoor de heerlijke smaak van gefilterd water.
 • Onderhoudsarm
  Slechts eenmaal per half jaar de filters vervangen en eenmaal per drie jaar de mineraalstenen.
 • Calamiteiten
  Met de AQV 5, 12 en 18 filters kunt u van regen- of slootwater drinkwater maken, daarom is dit waterfilter zeer geschikt bij calamiteiten.

AQV Aqualine – Technologie

In de natuur ontstaat mineraalrijk water doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen en sporenelementen op. De AQV waterfiltersystemen werken ook volgens dit principe.

 • Natuur
  Door gebruik te maken van de zwaartekracht bootst het filterproces in het Aqualine systeem de natuur na. Er is dus geen stroom nodig!
 • Superieur in filteren
  De AQV systemen zijn aantoonbaar in staat om gemiddeld 99% van de vervuilende stoffen uit het water te filteren. Het performance niveau van de Aqualine systemen is daardoor vergelijkbaar of zelfs superieur aan de filtratie in de meeste andere watersystemen die tot wel tien keer de prijs kosten en bovendien elektriciteit nodig hebben. Maakt van kraan-, regen(ton)-, rivier- of slootwater helder en gezond drinkwater.
 • Mineraliseren
  Door de Elvan mineraalstenen wordt het gefilterde water voorzien van diverse mineralen die van nature in water aanwezig zijn.
 • Ioniseren
  Het water wordt verzadigd met elektronenrijke ionen (ioniseren van het water) die helpen de vrije radicalen in uw lichaam te neutraliseren.
 • Vitaliseren
  De 4 magneten van 1.200 Gauss in de kraan laten het water wervelen zoals het zich ook in de natuur gedraagt. Dit is een natuurkundig proces (Schauberger principe) waardoor het water wordt gevitaliseerd. Vitaliseren wordt bijvoorbeeld op grote schaal in de tuinbouw gebruikt. Alleen het verwervelen van het water zorgt al voor betere oogsten.

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.