Waterfilters

AQV Aqualine waterfilters

Bestel deze filters op Detoxen.eu 

De AQV Aqualine 5, 12 en 18 zijn 4-in-1 filtersystemen die o.a. GenX, virussen, bacteriën, hormonen, medicijnen en pesticiden uit het water verwijdert. Het systeem mineraliseert, vitaliseert en maakt het water eventueel basisch (alkalisch). Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

Kies als optie voor gewoon (pH neutraal) of alkalisch. (Alkalisch aanbevolen)

AQV Aqualine – Technologie

In de natuur ontstaat mineraalrijk water doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen en sporenelementen op. De AQV waterfiltersystemen werken ook volgens dit principe.

 • Natuur
  Door gebruik te maken van de zwaartekracht bootst het filterproces in het Aqualine systeem de natuur na. Er is dus geen stroom nodig!
 • Superieur in filteren
  De AQV systemen zijn aantoonbaar in staat om gemiddeld 99% van de vervuilende stoffen uit het water te filteren. Het performance niveau van de Aqualine systemen is daardoor vergelijkbaar of zelfs superieur aan de filtratie in de meeste andere watersystemen die tot wel tien keer de prijs kosten en bovendien elektriciteit nodig hebben. Maakt van kraan-, regen(ton)-, rivier- of slootwater helder en gezond drinkwater.
 • Mineraliseren
  Door de Elvan mineraalstenen wordt het gefilterde water voorzien van diverse mineralen die van nature in water aanwezig zijn.
 • Ioniseren
  Het water wordt verzadigd met elektronenrijke ionen (ioniseren van het water) die helpen de vrije radicalen in uw lichaam te neutraliseren.
 • Vitaliseren
  De 4 magneten van 1.200 Gauss in de kraan laten het water wervelen zoals het zich ook in de natuur gedraagt. Dit is een natuurkundig proces (Schauberger principe) waardoor het water wordt gevitaliseerd. Vitaliseren wordt bijvoorbeeld op grote schaal in de tuinbouw gebruikt. Alleen het verwervelen van het water zorgt al voor betere oogsten.

Actieve filters