Bioenergiser Pro Detox Spiraal Bekijk groter

Bioenergiser Pro Detox Spiraal

Nieuw product

Bioenergiser Pro spoel detox spa voetenbad.

Is uw spiraal te oud geworden van uw Bioenergiser Pro Edition, bestel hier dan makkelijk een nieuwe voor 30 behandelingen.

Meer details

45,95 € incl. btw

Meer informatie

Bioenergiser Pro Spiraal module detox spa voetenbad.

Heeft u nog zout en beschermzakken, en uw spiraal te oud en van uw Bioenergiser Pro systeem, bestel hier dan makkelijk een nieuwe spiraal los voor 30 behandelingen.


De metalen spoel van het detox voetenbad heeft zwaar te leiden door het gebruik van water, zout en stroom. Daarom is deze spoel / module na 30 behandelingen niet meer te gebruiken. Deze metalen detox spiraal is dermate ver aangetast dat deze geen of nauwelijks bio-energetische geleiding meer geeft, en dus gewoonweg niet meer werkt.

Deze spoel is het belangrijkste onderdeel van het hele Professionele detox voetenbad. Gebruik daarom ook bij deze losse module alleen laag sodium zout, deze werkt het beste voor de geleiding en tast de spiraal vele malen minder aan waardoor deze zeker 30 keer mee gaat.

Deze detox spoel kan alleen gebruikt worden voor de Bioenergiser Pro Edition.

Bioenergiser Pro Spoel: 1x spoel/spiraal voor 30 behandelingen met beschermhoesje

Kijk in onze shop ook naar de Bioenergiser spiraal module reiniger, deze voorkomt snelle oxidatie en maakt hygienisch schoon.

Wilt u meer detox voetenbad informatie bezoek de site: www.bioenergiser.nl

12 andere producten in dezelfde categorie: