Bioenergiser Laag Sodium Zout
search
  • Bioenergiser Laag Sodium Zout
  • Bioenergiser Laag Sodium Zout

Bioenergiser Laag Sodium Zout

€ 9,95
Inclusief belasting

Detox Spa geleidingszout 100 gram

Bij een detox voetenbad hoeft het zout alleen gebruikt te worden voor de geleiding, hier is niet veel zout voor nodig. Komt u te kort, kunt u hier het speciale geleiding zout kopen.
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

BioEnergiser 100 gram Laag Sodium Zout 

Bij een detox spa hoeft het zout alleen gebruikt te worden voor de geleiding, hier is niet veel zout voor nodig. Komt u te kort, kunt u hier het speciale laag sodium geleiding zout los kopen. 

De metalen spiralen van de detox spa’s hebben zwaar te leiden door het gebruik van water, zout en stroom. Daarom is Het gebruik van laag sodium zout belangrijk. Het zout is speciaal voor optimale geleiding en minimale aantasting van de metalen detox module. U heeft ook maar 1 klein maatlepeltje nodig per behandeling, voor optimaal resultaat. Zit er teveel zout in uw detox voetenbad, dan slaat de machine af of niet aan omdat er teveel geleiding is. Haal er wat zout water uit en vul het met vers water aan, dat haalt de geleiding omlaag en zal het apparaat niet meer afslaan.

LET OP: Gebruik nooit keukenzout met toevoegingen zoals Jodium, maar ook geen Himalaya zout of zeezout. Deze zouten zijn slecht voor uw apparaat en spoel.

Bioenergiser geleiding zout bevat: Zakje met 100gr laag sodium zout voor 30 behandelingen en handige maatlepel.

Wij zenden zout meestal in een zakje om plastic afval redenen. Bewaar uw potje zodat u het zout kunt bijvullen. 

Wilt u meer detox spa voetenbad informatie bezoek de site: www.bioenergiser.nl

61 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.