• Aanbieding!
MiracleAir 400-B luchtreiniger
search
  • MiracleAir 400-B luchtreiniger
  • MiracleAir 400-B luchtreiniger

MiracleAir 400-B luchtreiniger

€ 795,00
Inclusief belasting

MiracleAir 400-B luchtreiniger

Luchtfilter met extreme prestaties. Het gaat verder dan conventionele systemen en is ontworpen voor het aantal mensen dat locaties bezoekt, zoals wachtkamers, open kantoren, apotheken en dokterspraktijken. Het zuivert de lucht in gesloten ruimtes waardoor ziektes op de werkplek aanzienlijk worden verminderd.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

MiracleAir 400-B luchtreiniger

Apparatuur met extreme prestaties. Het gaat verder dan conventionele systemen en is ontworpen voor het aantal mensen dat locaties bezoekt, zoals wachtkamers, open kantoren, apotheken en dokterspraktijken. Het zuivert de lucht in gesloten ruimtes met en zonder airconditioning, waardoor ziektes op de werkplek aanzienlijk worden verminderd.

Afzuigkast

Hierdoor kan de arm worden gemonteerd. De box heeft een aan / uit-schakelaar voor een comfortabelere bediening van het apparaat, zodat u niet voorover hoeft te buigen om bij het bedieningspaneel te komen. De afzuigbox is voorzien van sluitingen. De box is bovendien voorzien van een bemonsteringspunt voor het meten van de luchtdruk via een kleine slang en kabel (jack-aansluiting); een aardingskabel is inbegrepen.

Zijpanelen

A design element that hides connections of the individual boxes as well as electrical & air lines. The panels are magnetically mounted on the box assembly. A QUICK guide is attached to the inside of the side panels.

Filtratiebox

De standaard boxconstructie bevat een G2-filter voor grove deeltjes, een F7-voorfilter, een H13 HEPA-filter en een koolstoffilter. Bij het wisselen van filters wordt de gehele filterbox vervangen waardoor maximale hygiëne gewaarborgd blijft, aangezien er geen direct contact wordt gemaakt met de filters. De filterbox is een accessoire dat apart besteld kan worden.

Ventilatorbox

De doos bevat een ventilator en een bedieningspaneel met een knop om de luchtstroom in te schakelen en aan te passen, waarmee de positie wordt aangegeven waarop effectieve afzuiging door de arm wordt geleverd. Het paneel bevat een blauw LED-lampje dat de werking aangeeft en een oranje LED dat aangeeft of het filter verstopt is. Bovendien is er een hoofdstroomschakelaar op de ventilatorbox, gemarkeerd met de posities "I aan" en "0 uit", die het apparaat van de stroomtoevoer loskoppelt. Naast de schakelaar bevindt zich een flexibel snoer (2,7 m). Op de fanbox zijn dozensluitingen aangebracht, waardoor het mogelijk is om een ​​hele reeks dozen aan te sluiten.

5 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.