Hydrosana Detox Spa Vervanging Set
search
  • Hydrosana Detox Spa Vervanging Set
  • Hydrosana Detox Spa Vervanging Set
  • Hydrosana Detox Spa Vervanging Set

Hydrosana Detox Spa Vervanging Set

€ 29,95
Inclusief belasting
Hydrosana Detox Spa vervanging kit

De Spiraal is na 30 behandelingen zover geoxideerd dat deze aan vervanging toe is. Wij leveren complete kits om weer 30 behandelingen te kunnen detoxen.
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Detox Spa Hydrosana vervanging set

De metalen spiraal van de Hydrosana detox spa heeft zwaar te leiden door het gebruik van water, zout en stroom. Daarom is deze spoel na max 30 behandelingen niet meer te gebruiken. Deze metalen spiraal is dermate ver aangetast dat deze geen of nauwelijks geleiding meer geeft, en dus energetisch niet meer werkt.

Deze spoel is het belangrijkste onderdeel van het hele ontgiftingsbad. Gebruik daarom ook alleen de bijgeleverde laag sodium zout, deze werkt het beste voor de geleiding en tast de spiraal zo min mogelijk aan. Let op: Gebruik geen zout zoals keukenzout, Himalayazout en zeezout.

Het detox voetenbad wordt erg vies en de witte bak is na een paar keer bruin verkleurd en niet meer schoon te krijgen. Daarom leveren we goed passende plastic zakken bij onze hergebruik kits.

De Hysdrosana hergebruik set bevat:

  •     Spoel /Spiraal / Module met beschermhoesje
  •     30 plastic beschermzakken
  •     100g laag sodium zout
  •     Een maatlepeltje

 

Aanrader: Bestel ook spoel / spiraalreiniger, deze voorkomt snelle oxidatie en houd de spiraal module hygienisch schoon en gaat langer mee.

Wilt u meer detox voetenbad informatie bezoek de site: www.hydrosana.nl

95 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.