Aqualine 12 waterfilter is een 4-in-1 filtersysteem.
search
  • Aqualine 12 waterfilter is een 4-in-1 filtersysteem.

Aqualine 12 ABS

€ 249,95
Inclusief belasting

Aqualine 12 waterfilter is een 4-in-1 filtersysteem. Deze 12 L ABS filtert o.a. GenX, PFAS, bacteriën, hormonen, medicijnen, pesticiden uit het water verwijdert.  Het systeem mineraliseert, vitaliseert en maakt het water eventueel basisch (alkalisch). Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

Alkalisch of Neutraal : Alkalisch
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Het Aqualine 1 waterfilter is een 4-in-1 filtersysteem. De Aqualine 12 filtert o.a. GenX, PFAS, bacteriën, hormonen, medicijnen, pesticiden uit het water verwijdert.  Het systeem mineraliseert, vitaliseert en maakt het water eventueel basisch (alkalisch). Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

De Aqualine is een 4-in-1 watersysteem dat kraanwater filtert, mineraliseert, vitaliseert en bovendien het water basisch (alkalisch) maakt. Ofwel, kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

De Aqualine is beschikbaar voor kleine en grote huishoudens, praktijken en sportscholen (verkrijgbaar in 5 liter en 12 liter), kan overal geplaatst worden zonder stroom of een wateraansluiting, heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en is uiteraard vrij van schadelijke stoffen zoals bpa en ftalaten.

AQV Aqualine 12 Waterfilter – De voordelen

Kunstof (abs) opvangtank

De waterfiltertank is gemaakt van abs. Een voedselveilige kunststof die geen smaakjes, geurtjes, BPA’s, ftalaten of andere toxische stoffen afgeeft aan het water.

Dit model is ook verkrijgbaar met een glazen waterfiltertank.

Uitstekende filtering

Filtert diepgaand middels keramisch filter en meerstappen filtercartridge.

Basisch (alkalisch) of pH neutraal

Met de losse pH ring heeft u de keuze om de pH van het gefilterde water met 1 tot 1,5 pH punt te verhogen naar licht basisch water. Als u de ring niet gebruikt wordt het water pH neutraal met een pH van rond de 7,3.

Gemak

Zonder moeite maakt u van kraanwater heerlijk mineraalwater, nooit meer gesjouw met waterflessen. Kan overal geplaatst worden (er is geen stroom of wateraansluiting nodig).

Besparingen

Bespaar op de hoge kosten van flessenwater en spaar het milieu.

Uitstekende smaak

Doordat chloor, medicijnresten, pesticiden en andere verontreiniging effectief verwijderd is, blijven nare geurtjes zijn weg en zijn er mineralen toegevoegd aan het water. Nu weet u weer hoe de smaak van heerlijk fris bronwater is.

Onderhoudsarm

Slechts eenmaal per jaar de filters vervangen en eenmaal per drie jaar de mineraalstenen, verder onderhoudsvrij.

30 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.