De Waterman Waterfilter
search
  • De Waterman Waterfilter
  • De Waterman compacte basische waterfilter voor veilig drinkwater kopen
  • De Waterman Waterfilter
  • De Waterman Waterfilter
  • De Waterman Waterfilter
  • De Waterman Waterfilter
  • De Waterman Waterfilter
  • De Waterman Waterfilter
  • De Waterman Waterfilter

De Waterman 600ml Waterfilter Blauw

€ 62,95
Inclusief belasting

De Waterman 600ml is de unieke compacte oplossing voor veilig drinkwater. De centrale cartridge bevat alkalische mineralen, magneten en actief koolfiltermedium. Het re-mineraliseert en ioniseert gewoon kraanwater en filtert chloor, zware metalen en bacteriën eruit. 

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

De Waterman 600ml waterfilter

De Waterman is de unieke draagbare oplossing voor veilig drinkwater. De centrale cartridge bevat alkalische mineralen, magneten en actief koolfiltermedium. Het re-mineraliseert en ioniseert gewoon kraanwater en filtert chloor, zware metalen en bacteriën eruit. De Waterman is eenvoudig in gebruik. Vul hem gewoon, drink hem op of neem hem mee om onderweg meteen te genieten van de voordelen van verse alkalische hydratatie. De Waterman maakt het makkelijk om twee liter goed water per dag te drinken.

Geactiveerde kokosnootkoolstof gebonden met zilver vermindert onzuiverheden - chloor, zware metalen en bacteriën.

Verwijder tot 99% van de fluoride met nano-actieve kool*

Hermineraliseert snel leidingwater met alkalische mineraalpatroon

Schoon, fris smakend water

Draagbaar voor wandelen, sporten, reizen, vliegen, sportschool, kamperen, school en werk

Zuinige en gemakkelijke hydratatie - vermijd dure flessenwater

Geen afval van weggegooide, in de winkel gekochte waterflessen

Filtert tot 400 liter en heeft een vervangbare filterpatroon*

Compact formaat, lichtgewicht - geen stroom- of kraanaansluiting nodig

Draagbaar, compact en lichtgewicht, de Waterman gaat overal mee naartoe. Het vult gemakkelijk vanaf elke kraan, waardoor het geweldig is voor thuis, sport, reizen, sportschool en werk. In plaats van het gewicht van veel zwaar water te dragen tijdens het reizen, draag je de Waterman en filter je onderweg. Er is geen elektriciteit nodig.

Het is veilig

De Waterman is gemaakt van BPA-vrije materialen en bloedt niet uit en door de aard van het filter behoudt het een bacteriostatische functie. Dit voorkomt de verspreiding van bacteriën, wat een van de grootste problemen is met andere herbruikbare en ook wegwerpflessen.

Milieuvriendelijke keuze

In de winkel gekocht flessenwater is niet alleen duur. Het draagt bij aan de consumptie van tonnen milieuonvriendelijk plastic afval gemaakt van niet-hernieuwbare fossiele brandstoffen

Wanneer deze flessen worden geleegd, wordt het grootste deel een stortplaats - of afval dat in de waterwegen terechtkomt.

Broeikasgassen zijn de bijproducten van de productie van deze wegwerpbare, in de winkel gekochte plastic waterflessen en veel van de herbruikbare flessen die nog steeds een beperkte levensduur hebben.

Dat geldt ook voor de CO2-uitstoot van voertuigen die deze flessen naar winkels vervoeren.

De herbruikbare Waterman maakt het gemakkelijk om overal vers alkalisch water te drinken - zonder daarbij uw geld of de hulpbronnen van de planeet te verspillen.

Krachtig, duurzaam, draagbaar filter

Het Waterman-filter vermindert aanzienlijk chemicaliën, zware metalen en bacteriën uit kraanwater.

Waterkwaliteitstests tonen aan dat de Waterman tot 99% chloor verwijdert - een agressieve, onaangenaam smakende giftige chemische stof die wordt gebruikt om bacteriën in gemeentelijk leidingwater te desinfecteren.

Verwijder tot 99% van de fluoride met behulp van onze nieuwe nano-actieve kool.

Om de verspreiding van schadelijke bacteriën te helpen verwijderen en voorkomen, bevat het Waterman-filter langdurig door zilver geactiveerde kokosnootkoolstof, magneten, biokeramiek en Somelite™ koraalzand.

Het resultaat? Schoner, gezonder, heerlijk smakend drinkwater voor de hydratatiebehoeften van u of uw gezin en huisdieren.

Geïoniseerd water

Gunstige negatieve ionen zijn overvloedig aanwezig in de natuur in lucht van goede kwaliteit en sommige natuurlijk voorkomende mineralen.

De mineralen in het Waterman-filter verminderen aanzienlijk het aantal positieve ionen van het kraanwater dat door het filtermedium wordt gefilterd.

Onze gepatenteerde biokeramiek, die een ver-infrarode energie in het water uitstraalt en negatieve ionen creëert die de energetische aard van het water verhogen, het leven geven en een schone, frisse smaak creëren.

Helpt ook om de grootte van het watermolecuul te verkleinen, zodat u sneller kunt hydrateren en de opbouw van zuur in onze cellen kunt verminderen.

Het is een Alkalisator

Stress en overconsumptie van bewerkte, zure voedingsmiddelen en dranken verstoren de natuurlijke alkalische balans van het bloed van pH 7,4.

Deze balans is van cruciaal belang voor het behoud van een goede gezondheid en immuniteit, aangezien degeneratieve ziekten gedijen in een zure omgeving.

De Waterman-mineralen produceren een alkalische pH van ongeveer 8,5 - 9,5 voor het gefilterde water.

Dit helpt uw lichaam bij het neutraliseren van de zure opbouw van onze levensstijl en diëten en helpt bij het herstellen van de optimale functionaliteit van de belangrijkste organen en het immuunsysteem, terwijl de energie en concentratie merkbaar toenemen.

Het levert op efficiënte wijze vers, gemakkelijk drinkbaar alkalisch water, waar u ook bent.

Het is lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen, zodat u nooit meer dorst hoeft te lijden of zure dranken hoeft te drinken (thee, koffie, frisdrank en het meeste flessenwater).

De smaak is uitstekend, schoon en knapperig zoals water hoort te zijn

Het is gemagnetiseerd

De waterman bevat speciale magneten, die de natuurlijke hexagonale celstructuur van water herstellen, waardoor de clustergrootte en oppervlaktespanning worden verkleind.

Hierdoor kan het water sneller en gemakkelijker in uw cellen doordringen, waardoor uw hydratatiesnelheid wordt verhoogd.

Mineraalwater

Het Somelite™ koraalzand in de Waterman remineraliseert water en werkt samen met biokeramiek om het water te verrijken met ongeveer 60 essentiële mineralen uit de zee, zoals calcium, magnesium, natrium en kalium.

Een dieet met een tekort aan mineralen kan bijdragen aan aanzienlijke gezondheidsproblemen en mentale en fysieke symptomen veroorzaken die het dagelijks gedrag beïnvloeden.

Een goede bron van mineraalrijke hydratatie, samen met de juiste voeding, kan het lichaam de mineralen geven die het nodig heeft om in goede gezondheid te blijven.

Gedeoxideerd water

De ORP-waarde (Oxidation Reduction Potential) van het mineraalwater uit de Waters Bio Mineral Pots komt zeer dicht in de buurt van de structuur van het water in een levende cel.

Door dit water een grotere cellulaire affiniteit voor hydratatie te geven, helpt het cellulaire en DNA-schade door een zure levensstijl te bestrijden.

Kenmerken & Voordelen

Alle natuurlijke zwaartekracht gevoed systeem

Draagbare, hervulbare fles van 600 ml

Geactiveerde kokosnoot koolstoffilter vermindert onzuiverheden - chloor, zware metalen, bacteriën en geur

Hermineraliseert snel leidingwater met alkalische mineraalpatroon

Speciale Nano Tech Carbon verwijdert tot 99% van de fluoride

Schoon, fris smakend, energiek water

Ideaal voor: wandelen, sporten, reizen, vliegen, sportschool, kamperen, school en werk

Zuinig rond de 3 cent per liter

Vermindering van stortafval van weggegooide, in de winkel gekochte waterflessen

Vermindering van koolstof en fossiele brandstoffen in verband met de productie en het transport van flessenwater

Vervangbaar filter, levensduur tot 400 liter of 4 maanden = 650 plus x 600 ml wegwerpflessen

Creëert water met een ORP tot -250 (varieert op basis van bronwater)

Creëert alkalisch water met een pH-waarde van 8,5 -10 (afhankelijk van bronwater)

Gemagnetiseerd waardoor zeshoekige watermoleculen ontstaan

Biokeramiek produceert ver-infrarode stralen om Ki (levensenergie) terug te geven aan water

Geen elektriciteit nodig

Geen sanitair nodig

Levenslange garantie

BPA-vrij product

Specificaties

Hoogte: 190 mm/5,75 inch

Gewicht: 350g

Materialen: ABS-kunststof en Triton-fles

Diameter voet: 80 mm

Inhoud: 600 ml

Levensduur filter: Tot 400 liter of 4 maanden*

79 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.