Aqualine 18 glas
search
  • Aqualine 18 glas
  • Aqualine 18 glas
  • Aqualine 18 glas

Aqualine 18 glas

€ 299,00
Inclusief belasting

Het Aqualine 18 waterfilter van glas is een 4-in-1 waterfiltersysteem dat water filtert (haalt zelfs GenX, PFAS uit het water), mineraliseert, vitaliseert en eventueel basisch (alkalisch) maakt. Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

Alkalisch of Neutraal : PH Neutraal
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Aqualine 18 waterfilter

Glazen opvangtank

De prachtige glazen opvangtank van deze Aqualine 18 is ambachtelijk geproduceerd in een traditionele glasblazerij in Zuid-Korea. Het blauwe glas is bedoeld om uv licht te filteren. Het glas is helder, ziet er prachtig uit en is gemakkelijk schoon te maken. Omdat de tank met de mond wordt geblazen is elke tank uniek en kunnen er onnefenheden aanwezig zijn.

Uitstekende filtering

Uitgebreide filtering door middel van een keramisch voorfilter (0,2 micron) en een meerstappen filter. Hierdoor worden onder andere microplastics, GenX, PFAS, zware metalen, medicijnresten, pesticiden, chloor en hormoonresten voor gemiddeld meer dan 99% uit het water gefilterd.

Diverse configuraties mogelijk:

Bij uw bestelling moet u een keuze maken uit de volgende configuraties (bij elke configuratie wordt een keramisch filter geleverd):

pH neutraal

Bestaat uit een pH neutraal meerstappenfilter. Deze versie maakt het water pH neutraal met een pH van plm. 7,5. Deze versie maakt het water niet alkalisch

Alkalisch

Bestaat uit een pH neutraal meerstappenfilter + een pH ring. De pH ring heeft een anti-oxidant werking en verhoogt de pH met 1 – 1,5 pH punt tot licht alkalisch water

Alkalisch of Ph neutraal

Als u alkalisch/basisch water wilt drinken dan heeft u de keuze tussen de Alkalische of hp neutraal versie. Alkaline versie heeft een anti-oxidant werking en verhogen de pH van het water met 1 – 1,5 pH punt tot licht alkalisch water. Bij de alkalische versie wordt dit gedaan door de afzonderlijke pH ring die op de bodem van de onderste tank komt te liggen. Deze ring kan er eventueel uitgehaald worden als uw keuze voor alkalisch of pH neutraal veranderd. De ring heeft verder niets met het filteren te maken. 

Gemak

Zonder moeite maakt u van kraanwater heerlijk gefilterd mineraalwater, nooit meer gesjouw met waterflessen. Kan overal geplaatst worden (er is geen stroom of wateraansluiting nodig).

Besparingen

Bespaar op de hoge kosten van (ongefilterd) flessenwater en spaar het milieu. Kraanwater kost in Nederland gemiddeld € 1,40 per 1.000 liter

Uitstekende smaak

De koolstof verwijderd ook nare geurtjes en smaakjes uit het water. Ervaar daardoor de heerlijke smaak van gefilterd water.

Onderhoudsarm

Slechts eenmaal per jaar de filters vervangen en eenmaal per drie jaar de mineraalstenen.

Klik hier om naar de jaarlijkse vervangingsfilters te gaan.

Aqualine 18  – Technologie

In de natuur ontstaat mineraalrijk  water doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen en sporenelementen op. De Aqualine waterfiltersystemen werken ook volgens dit principe.

Natuur

Door gebruik te maken van de zwaartekracht bootst het filterproces in het Aqualine systeem de natuur na. Er is dus geen stroom nodig! Er is geen afvalwater zoals bij omgekeerde osmose of ionisatoren.

Superieur in filteren

De Aqualine systemen zijn aantoonbaar in staat om tot wel 99% van de vervuilende stoffen uit het water te filteren (klik hier voor het laboratorium testrapport). Het performance niveau van de Aqualine systemen zijn daardoor vergelijkbaar of zelfs superieur aan de filtratie in de meeste andere watersystemen die tot wel tien keer de prijs kosten en bovendien elektriciteit nodig hebben. Maakt van kraan-, regen(ton)-, rivier- of slootwater helder en gezond drinkwater.

Calamiteiten

Met dit Aqualine systeem kunt u van regen- of slootwater drinkwater maken, daarom zijn deze apparaten zeer geschikt bij calamiteiten.

Hoe werkt het

1e fase – het keramische filter

 Keramisch filter 

Dit filter zit in de opvultank en heeft een fijnheid van 0,2 micron (0,0002 mm). Met dit voorfilter haalt u al een groot deel van de vervuiling uit het water waaronder bacteriën, onopgeloste calcium en magnesium deeltjes. Het water gaat langzaam door het filter heen en druppelt dan in het meerstappenfilter.

2e stap – het meerstappenfilter

pH neutrale filter

1e laag

Hoogwaardig, met zilver geïmpregneerde, actieve koolstof type 30X60 met een hoge opname.AQ 5 meerstappen filter

2e laag

Zeoliet balletjes. Milieu vriendelijke balletjes met een hoge adsorptiewaarde, filtert chloorverbindingen zoals trihalomethaan uit het water en diverse zware metalen, maakt het water zachter.

3e laag

Silica en combi balletjes. De balletjes zijn een combinatie van diverse stoffen waaronder Toermalijn, Zeoliet en Kaolien. Ze hebben een redox functie en een anti bacteriologische werking.

4e laag

Illite combi balletjes. Geven een ver infrarood frequentie af van 9,23 micrometer. Deze frequentie trilt in dezelfde frequentie als het menselijk lichaam. Hierdoor worden cellen geactiveerd, de micro bloedsomloop wordt gestimuleerd en neemt toe. Ze verzachten het water naar een pH van ongeveer 7,5. Verder hebben ze ook een anti bacteriologische werking.

De filters verwijderen geuren, smaken, chemicaliën, carcinogene stoffen, chloor, pesticiden, zware metalen, hormoon – en medicijnresten,  THMs (TriHaloMethaan) verwijderd.

3e stap – het alkalisch/basisch maken

Aqualine Keramisch filter

Alle versies verwijderen dezelfde hoeveelheid vervuiling uit het water.

Kiest u voor de alkalische combinatie dan ontvangt u bij het pH neutrale filter een pH ring. Bij de alkalische combinatie wordt de pH van het water verhoogd door de meegeleverde pH ring.

De pH ring is gevuld met magnetiet balletjes, toermalijn balletjes, alkalische balletjes en magnesium balletjes. Het Redox filter en de ring verhogen de pH waarde van het gefilterde water met gemiddeld 1 – 1,5 pH punt tot licht basisch water.

4e stap – het mineraliseren

Aqualine mineraalstenen

Tijdens het uitgebreide filterproces wordt een deel van de mineralen uit het water gefilterd. In de onderste tank liggen Elvan mineraalstenen. Een bijzonder vulkaangesteente wat slechts op een paar plekken op onze aarde voorkomt. De Elvan stenen in de Aqualine/AQV systemen komen uit Zuid-Korea. Deze poreuze stenen bevatten van 18 verschillende mineralen die langzaam aan het gefilterde water worden afgegeven. De hoeveelheden die hierbij vrijkomen zijn vergelijkbaar met de mineralen die in natuurlijk water worden aangetroffen. Een deel van deze Elvan stenen zijn met zilver geïmpregneerd. Hierdoor kan er geen bacteriewerking plaatsvinden in het stilstaande water. Het water is hierdoor wekenlang houdbaar.

5e fase – het vitaliseren

Vitaliseren is een bijzonder proces waarbij de natuur wordt nagebootst. Water in de natuur zal zich nooit een in rechte lijn voortbewegen zoals ons drinkwater door buizen wordt gepompt. Het water in de natuur komt tegen een steen of Magneetkraan een andere oneffenheid in de rivier, valt langs een waterval naar beneden of wordt door een bocht gestuwd. Hierbij wordt het water in een werveling gebracht waarbij de watermoleculen (H2O) door middel van waterstofbruggen een mooie structuur krijgen. De magneetkraan bevat 4 verschillende magneten van 1200 Gauss. De plus en de min van deze magneten liggen om en om. Hierdoor wordt een werveling gecreëerd zoals dit ook in de natuur gebeurd. Door de magneetwerking worden er kleinere clusters van de watermoleculen gemaakt.

Vitaliseren is een proces wat in de tuinbouw algemeen wordt toegepast. Zonder dat er een stof wordt toegevoegd of weggenomen heeft het gevitaliseerde water een goede werking op de groei van de planten.

30 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.