Chi Machine

De Chi Vitalizer

De Chi Machine is een opmerkelijke uitvinding. Zo eenvoudig te gebruikenmaar toch zo effectief  in zoveel opzichten: ontspannend, masserend, stimulerend, zuurstofrijk, energiek en ... plezierig. Het is moeilijk te geloven dat zo'n schijnbaar ongecompliceerd apparaat zoveel zou kunnen, maar dat is de schoonheid van de Chi Machine.

Hoe het werkt

Als je eenmaal ligt met je enkels op de Chi Machine gewikkeld, kun je gewoon de timer instellen op de gewenste hoeveelheid tijd en ontspannen. De zachte, golvende 'goudvis'-beweging zal je lichaam van "teen tot hoofd" zwaaien. Er zijn drie basisposities voor je armen, die het lichaam op een andere manier stimuleren en trainen.

Het idee van de Chi machine komt uit Japan. De Chi machine brengt via je enkels je hele ruggengraat in beweging als een vis. Aan een ritme van +/- 120 bewegingen per minuut wordt alle stress geleidelijk uit je lichaam geschud en uw levensenergie begint lettelijk te stomen. Hierbij bewegen niet enkel je benen, maar je hele lichaam tot in de nek. Tot aan de kruin van je hoofd worden alle wervels heel lichtjes bewogen zodat je wervelkolom in balans komt.

Actieve filters