Bioenergiser

Detox Spa Bioenergiser is de NR 1 ontgifting voetenbad

De BioEnergiser is medisch goedgekeurd door de European Medical Device Directive onder nummer 93/42EEC.

Bioenergiser is wereldwijd het meest verkochte detox voetenbad heeft naast een zeer betaalbare Classic model, maar ook een uitgebreider professioneel model. Lees in deze rubriek welk model het beste bij u past.


Subcategorieën

 • Bioenergiser Classic

  BioEnergiser Classic Detox Spa System

  Wilt u ontgiften en weer gezond voelen? Antwoord is, u kunt een detox voetenbad kopen. De BioEnergiser Detox Spa Classic is het meest verkochten detox apparaat en heeft een revolutionair en gepatenteerd systeem. Met dit ontgiftingsapparaat kunt u in 30 minuten ontgiften en weer krachtig, fit en vitaal voelen. Het brengt uw lichaam weer in balans en het verbetert uw immuunsysteem middels een paar simpele en prettige behandelingen. Wilt u dit zelf ervaren?

 • Bioenergiser Pro

  De Pro Edition van Bioenergiser

  De BioEnergiser Pro is de professionele versie van het merk BioEnergiser. Deze heeft vele voordelen tegenover de Detox Classic.

  Deze professionele detox spa wordt aangeraden als u zakelijk een bio-energetisch detox bad wilt gaan gebruiken.

 • Vervanging Sets

  Vervangingsset voor Bioenergiser

  Na vele behandelingen wordt de spiraal steeds slechter door erosie en verliest daardoor zijn kracht en krijgt deze niet genoeg bio-energetische geleiding meer op het voetenbad met water. Deze is dan voor de meeste spa’s na 30 behandelingen toe aan vervanging.

  Wij leveren als importeur van Bioenergiser detox voetenbaden de complete vervanging sets voor de Classic en Pro modellen.

  Alle sets hebben een pot van 100 gram laag sodium zout wat speciaal voor de bio-energetische geleiding is. Dit zout tast de spiraal ook het minste aan en gaat daardoor langer mee. (Let op: zout met toevoegingen kunnen NIET gebruikt worden in een detox spa)

  De behandeling tijdens een detox re-balance bad laat zoveel kleuring en rommel achter dat dit de bak vervuilt en aantast, daarom is het altijd verstandig om een plastic bescherm zak in de bak te doen voor u deze vult met water.

Actieve filters