Hydrogen Water

Pure Nano Hydrogen Water

Waterstofwater is water waaraan waterstofgas is toegevoegd met een special behandeling. Het verhoogt het toevoegen van waterstofgas aan het water de ontstekingsremmende en antioxidante eigenschappeneigenschappen hebben. Het water heeft vermogen om de energie te verhogen, het verouderingsproces te vertragen en het spierherstel na een training te verbeteren zonder spierpijn. Waterstofwater verhoogt de energie, vermindert ontstekingen en de hersteltijden na trainingen verkort beduidend.

Deskundigen zijn van mening dat het drinken van waterstofwater vele voordelen kan opleveren omdat het extra hydrateerd. Gehydrateerd blijven is over het algemeen een geweldige manier om gezond te blijven.

Ziektepreventie

Waterstofwater bevat antioxidanten en deze antioxidanten helpen oxidatieve stress te voorkomen. Dit soort stress komt van zowel normale lichaamsfuncties als externe krachten, waaronder blootstelling aan de zon en industriële chemicaliën. Oxidatieve stress kan leiden tot kanker en andere ziekten.

Uit voorlopige onderzoeken suggereren de onderzoekers ook dat waterstofwater ontstekingsremmend kan werken, een kwaliteit die het risico op hartziekten en andere levensbedreigende ziekten kan verminderen.

De Hydrogen water fles is dankzij het compacte ontwerp gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en binnen 6 minuten geniet je van vers en verfrissend water zuurstofrijk met waterstof.

Hydrogen Water, rensonant waterstof drinken gezondheid hydratatie

Actieve filters