Wat is een Detox Spa?

Het principe van de detox voet spa is gebaseerd op het in balans brengen van de cellen en de stimulatie van ontgifting in de lymfeklieren.

Ons lichaam is samengesteld uit organen, die zijn samengesteld uit weefsels die op hun beurt weer zijn samengesteld uit cellen. In elke cel vindt stofwisseling plaats (methabolisme).

In de cellen bevinden zich positief en negatief elektrisch geladen deeltjes. Mede door het opslaan van gifstoffen in de cellen kan de balans tussen de geladen deeltjes verstoord worden, waardoor de cel minder functioneert. Hierdoor worden weer meer gifstoffen vastgehouden en het proces herhaalt zich.  Juist de hoeveelheid van gifstoffen is bepalend voor de negatieve uitwerking.

De voet spa  creëert een elektronenstroom die via de lymfevaten een subtiele stimulans geven aan de lymfeklieren en daarmee aan het natuurlijke proces van ontgiften in uw lichaam. Het energetisch veld brengt de positieve en negatieve ionen in de lichaamscellen in balans, waardoor de capaciteit om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen te verwijderen wordt geoptimaliseerd.   

U vult de voet spa met water en voegt de aangegeven hoeveelheid laag sodium houdend zout bij dat bij de voet spa wordt geleverd. U plaatst uw voeten in het bad en laat de de voet spa zijn werk doen. De ontspannen behandeling neemt dertig minuten in beslag.

Tijdens de behandeling zult u merken dat het water verkleurd en er vettige substanties in het water ontstaan. Dit is voornamelijk het gevolg van de reactie van mineralen in het water op de elektronenstroom en de uitscheiding van stoffen (ontgifting) middels de poriën in de voetzool.

Detox spa voetenbad