Accessoires
De detox voetenbaden accessoires

Na vele behandelingen wordt de spiraal steeds slechter door erosie en verliest daardoor zijn kracht en krijgt deze niet genoeg bio-energetische geleiding meer op het voetenbad met water. Deze is dan voor de meeste spa’s na 30 behandelingen toe aan vervanging. Wij leveren als detox spa specialist voor alle merken ...
De detox voetenbaden accessoires

Na vele behandelingen wordt de spiraal steeds slechter door erosie en verliest daardoor zijn kracht en krijgt deze niet genoeg bio-energetische geleiding meer op het voetenbad met water. Deze is dan voor de meeste spa’s na 30 behandelingen toe aan vervanging. Wij leveren als detox spa specialist voor alle merken en modellen detox voetenbaden de complete detox voetenbad vervanging sets. Naast complete spa vervanging sets voor alle merken, leveren wij ook zout, beschermzakken, cleaners en spiralen los.

Heeft u een onderdeel kapot, bent u iets kwijt of heeft u het laten vallen, geen probleem. Wij leveren als importeur alle onderdelen van de Bioenerigser detox spa. Saat er een onderdeel niet in deze shop, vraag het ons via de mail.

Wilt u weten hoe u deze detox spa producten moet vervangen of gebruiken, lees alle uitleg op de product pagina's.

Meer

Accessoires  Er zijn 13 producten

Toont 1 - 13 van de 13 items
Toont 1 - 13 van de 13 items