Kinoki Classic Detox Pleisters
search
  • Kinoki Classic Detox Pleisters
  • Kinoki Classic Detox Pleisters
  • Kinoki Classic Detox Pleisters

Kinoki Classic Detox Pleisters

€ 9,95
Inclusief belasting

Kinoki Classic Detox Pleisters

10 stuks Kinoki Detox Pads voor een 5-daagse detox kuur

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Kinoki Classic Detox voetpleisters 10 stuks

Uw lichaam efficiënt en grondig ontgiften, daar hoeft u geen uren voor uit te trekken. Laat de detox pleisters 's nachts hun werk doen. Een lichaamsreiniging terwijl u slaapt, zodat u ’s morgens weer als herboren opstaat. De speciale mix van ingrediënten is ontworpen om afval optimaal te onttrekken uit het lichaam en vast te houden in de Kinoki Detox Pleister.

De Kinoki detox pleisters worden gemaakt van natuurlijke ingredienten zoals toermalijn, boom en bamboo extracten. Deze veilige en natuurlijke manier van ontgiften komt uit de  eeuwenoude wijsheden uit Japan dat generatie na generatie is doorgegeven en in de jaren met de nieuwe technieken vele malen is verbeterd.

Kinoki Detox is wereld wijd een van de bekendste en meest gebruikte detox pleister. De werkzame ingrediënten van de pleisters zijn vervaardigd uit puur natuurlijke ingrediënten en mineralen die gezamenlijk een zeer ontgiftende en vitaliserende werking hebben.

Dit pakket bestaat uit 10 Detox pleisters wat goed is voor een 5 daagse Detox kuur die je zowel mentaal als fysiek een enorme energie-boost zal geven.

Wat doet het? - het gebruik van de pleisters verlicht de spijsvertering, voorkomt een opgeblazen gevoel, bevordert gewichtsverlies, helpt tegen slechte adem, zweetvoeten en onzuiverheden, gaat vermoeidheid tegen en brengt het lichaam in balans. Het gebruik is zeer gemakkelijk en het effect is direct merkbaar.

Hoe te gebruiken? - ‘s Avonds plakt u de pleisters voor het slapen gaan onder je voeten. De volgende ochtend verwijder je de pleisters en zitten de gifstoffen in de pleister. Ontgiften was nog nooit zo gemakkelijk.

Inhoud Kinoki Detox Pads: 
- Negatieve ionen 
- Citosan krab schild 
- Vitamine C
- Plant poeder
- Hout azijn
- Maïszetmeel
- Bamboe 
- Azijn
- Toermalijn

De speciale mix van ingrediënten is ontworpen om afval optimaal te onttrekken uit het lichaam en vast te houden in de Kinoki Detox Pleister.

De Kinoki detox pads zijn goedgekeurd in Europa door de Europese CE en GMP keurmerken. Ook zijn de Detox Pads goedgekeurd door het strenge Amerikaanse keuringsinstituut FDA.

Extra info: Foto van het doosje kan afwijken en < 10 stuks zenden wij zelfs in een envelop wat door de brievenbus kan. 

Let op: Gebruik de pleisters NIET
- op open wonden
- wanneer je zwanger of borstvoeding geeft
- wanneer je allergisch bent voor schelp- en zeedieren

89 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.