Bioenergiser PRO Detox Vervanging Set
search
  • Bioenergiser PRO Detox Vervanging Set
  • Bioenergiser PRO Detox Vervanging Set
  • Bioenergiser PRO Detox Vervanging Set

Bioenergiser Pro Detox Vervanging Set

€ 52,00
Inclusief belasting

Bioenergiser Professional Detox Vervanging Kit

De metalen spiraal in de module van de BioEnergiser Pro heeft zwaar te leiden door het gebruik van water, zout en stroom gecombineerd. Daarom is deze spoel na 30 behandelingen niet meer te gebruiken.

Wij leveren complete kits om weer 30 behandelingen te kunnen detoxen.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Bioenergiser Pro Detox Spa Vervangingsset

De metalen spiraal in de spoel van de Bioenergiser Professioneel heeft zwaar te leiden door het gebruik van water, zout en stroom gecombineerd. Daarom is deze spoel na 30 behandelingen zeker niet meer te gebruiken. Deze metalen spiraal is dermate ver geoxideerd dat deze niet of nauwelijks geleiding meer geeft, en dus gewoonweg geen bio-energetisch veld kan opwekken.

Deze spiraal module is het belangrijkste onderdeel van het hele detox voetenbad. Wij leveren daarom speciaal laag sodium zout. Dit zout werkt het beste voor de geleiding van het bio-energetische veld.
Let op: Gebruik geen zout met toevoegingen, Himalaya zout of zeezout. Dit gewone zout geleid verkeerd, kleurt de bak en tast de spiraal aan, deze is dan snel niet meer te gebruiken. 

Wij leveren 30 plastic beschermzakken in onze classic vervanging set. Het Spa Voetenbad wordt erg vies en de witte bak is na een paar keer bruin verkleurd en niet meer schoon te krijgen.

De Bioenergiser Pro hergebruik set bevat:

  •     BE200 Spoel /Spiraal / Module met label
  •     30 plastic beschermzakken
  •     100g laag sodium zout
  •     Een maatlepeltje


Ook in onze shop de Bioenergiser spiraal / spoel reiniger, deze reinigt uw module volledig. Ook zal deze elektrolyse spoel langer goed blijven omdat de cleaner de oxidatie los weekt op het metaal.

Alles over de Bioenerigser detox spa bezoek onze site: www.bioenergiser.nl

86 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.