Aqualine 5 Glas gifvrij plastic filtert pfas medicijnrest water filter
search
  • Aqualine 5 Glas gifvrij plastic filtert pfas medicijnrest water filter

Aqualine 5 Glas

€ 259,95
Inclusief belasting

Aqualine 5 waterfilter is een 4-in-1 filtersysteem. Deze 5 liter glas filtert o.a. GenX, PFAS, bacteriën, hormonen, medicijnen, pesticiden uit het water verwijdert.  Het systeem mineraliseert, vitaliseert en maakt het water eventueel basisch (alkalisch). Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

Alkalisch of Neutraal : Alkalisch
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Het Aqualine 5 GLAS waterfilter is een 4-in-1 filtersysteem. De Aqualine 5 filtert o.a. GenX, PFAS, bacteriën, hormonen, medicijnen, pesticiden uit het water verwijdert.  Het systeem mineraliseert, vitaliseert en maakt het water eventueel basisch (alkalisch). Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

De Aqualine is een 4-in-1 watersysteem dat kraanwater filtert, mineraliseert, vitaliseert en bovendien het water basisch (alkalisch) maakt. Ofwel, kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

De Aqualine is beschikbaar voor kleine en grote huishoudens, praktijken en sportscholen (verkrijgbaar in 5 liter, 10 liter of 12 liter), kan overal geplaatst worden zonder stroom of een wateraansluiting, heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en is uiteraard vrij van schadelijke stoffen zoals bpa en ftalaten.

AQV 5 Waterfilter – De voordelen

Glazen opvangtank

De prachtige glazen opvangtank van de Aqualine 5 is ambachtelijk geproduceerd in een traditionele glasblazerij in Zuid-Korea. Het blauwe glas is bedoeld om uv licht te filteren. Het glas is helder, ziet er prachtig uit en is gemakkelijk schoon te maken.

Uitstekende filtering

Filtert diepgaand middels keramisch (voor)filter en meerstappenfilter.

Keuze voor alkalisch (basisch) of pH neutraal

Bij het bestellen kunt u kiezen voor de pH neutrale of de alkalische versie. Bij de alkalische versie ontvangt u een losse pH ring. Met deze ring wordt de pH van het gefilterde water met 1 tot 1,5 pH punt verhoogt naar licht alkalisch water. De pH neutrale versie maakt de pH van het gefilterde water rond de 7,3.

Gemak

Zonder moeite maakt u van kraanwater heerlijk mineraalrijk water, nooit meer gesjouw met waterflessen. Kan overal geplaatst worden (er is geen stroom of wateraansluiting nodig).

Besparingen

Bespaar op de hoge kosten van flessenwater en spaar het milieu. Kraanwater kost in Nederland gemiddel € 1,40 per 1.000 liter.

Uitstekende smaak

Doordat chloor, medicijnresten, pesticiden en andere verontreiniging effectief verwijderd is, blijven nare geurtjes zijn weg en zijn er mineralen toegevoegd aan het water. Nu weet u weer hoe de smaak van natuurlijk water is.

Onderhoudsarm

Slechts eenmaal per jaar de filters vervangen en eenmaal per drie jaar de mineraalstenen, verder onderhoudsvrij.

6 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.