Aqualine 12 glas waterfilter is een 4-in-1 filtersysteem.
search
  • Aqualine 12 glas waterfilter is een 4-in-1 filtersysteem.

Aqualine 12 Glas

€ 289,95
Inclusief belasting Levering +/- 10 werkdagen

Aqualine 12 waterfilter is een 4-in-1 filtersysteem. Deze 12 L Glas filtert o.a. GenX, PFAS, bacteriën, hormonen, medicijnen, pesticiden uit het water verwijdert.  Het systeem mineraliseert, vitaliseert en maakt het water eventueel basisch (alkalisch). Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

Alkalisch of Neutraal : Alkalisch
Aantal
Laatste items in voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Het Aqualine 1 waterfilter is een 4-in-1 filtersysteem. De Aqualine 12 filtert o.a. GenX, PFAS, bacteriën, hormonen, medicijnen, pesticiden uit het water verwijdert.  Het systeem mineraliseert, vitaliseert en maakt het water eventueel basisch (alkalisch). Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

De Aqualine is een 4-in-1 watersysteem dat kraanwater filtert, mineraliseert, vitaliseert en bovendien het water basisch (alkalisch) maakt. Ofwel, kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.

De Aqualine is beschikbaar voor kleine en grote huishoudens, praktijken en sportscholen (verkrijgbaar in 5 liter en 12 liter), kan overal geplaatst worden zonder stroom of een wateraansluiting, heeft een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding en is uiteraard vrij van schadelijke stoffen zoals bpa en ftalaten.

AQV Aqualine 12 Waterfilter – De voordelen

Glazen opvangtank

De prachtige glazen opvangtank van de Aqualine 5 is ambachtelijk geproduceerd in een traditionele glasblazerij in Zuid-Korea. Het blauwe glas is bedoeld om uv licht te filteren. Het glas is helder, ziet er prachtig uit en is gemakkelijk schoon te maken.

Uitstekende filtering

Filtert diepgaand middels keramisch filter en meerstappen filtercartridge.

Basisch (alkalisch) of pH neutraal

Met de losse pH ring heeft u de keuze om de pH van het gefilterde water met 1 tot 1,5 pH punt te verhogen naar licht basisch water. Als u de ring niet gebruikt wordt het water pH neutraal met een pH van rond de 7,3.

Gemak

Zonder moeite maakt u van kraanwater heerlijk mineraalwater, nooit meer gesjouw met waterflessen. Kan overal geplaatst worden (er is geen stroom of wateraansluiting nodig).

Besparingen

Bespaar op de hoge kosten van flessenwater en spaar het milieu.

Uitstekende smaak

Doordat chloor, medicijnresten, pesticiden en andere verontreiniging effectief verwijderd is, blijven nare geurtjes zijn weg en zijn er mineralen toegevoegd aan het water. Nu weet u weer hoe de smaak van heerlijk fris bronwater is.

Onderhoudsarm

Slechts eenmaal per jaar de filters vervangen en eenmaal per drie jaar de mineraalstenen, verder onderhoudsvrij.

2 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.