Bioenergiser Classic

BioEnergiser Classic Detox Spa System

Wilt u ontgiften en weer gezond voelen? Antwoord is, u kunt een detox voetenbad kopen. De BioEnergiser Detox Spa Classic is het meest verkochten detox apparaat en heeft een revolutionair en gepatenteerd systeem. Met dit ontgiftingsapparaat kunt u in 30 minuten ontgiften en weer krachtig, fit en vitaal voelen...

BioEnergiser Classic Detox Spa System

Wilt u ontgiften en weer gezond voelen? Antwoord is, u kunt een detox voetenbad kopen. De BioEnergiser Detox Spa Classic is het meest verkochten detox apparaat en heeft een revolutionair en gepatenteerd systeem. Met dit ontgiftingsapparaat kunt u in 30 minuten ontgiften en weer krachtig, fit en vitaal voelen. Het brengt uw lichaam weer in balans en het verbetert uw immuunsysteem middels een paar simpele en prettige behandelingen. Wilt u dit zelf ervaren?


 Hoe werkt een detox ion spa voetenbad behandeling

Het is een ontspannende behandeling van 30 minuten. U vult het voetbad met lekker warm water en een lepeltje zout voor de geleiding. De spiraal zet u midden in het bad en zet de klok aan. Deze spiraal zal een bi energetisch veld genereren. Dit veld zorgt ervoor dat de lymfeklieren en cellen kracht krijgen en gestimuleerd worden om afvalstoffen te gaan afscheiden. De voeten hebben veel poriën en zal een deel van de afvalstoffen meteen afscheiden. Het grootste gedeelte van de vrijgekomen afvalstoffen worden via de ontlasting afgescheiden. Drink daarom veel water voor, tijdens en na de behandeling.

Het water beginnen te verkleuren in een oranje bruine kleur. Dit is een proces en ontstaat onder andere door:

 • vrijgekomen afvalstoffen die door de voeten worden uitgescheiden
 • de stroom combinatie zoutoplossing (elektrolyse corrosie)
 • mineralen in het water
 • klein hoeveelheid chemicaliën en medicijnresten in het kraanwater
 • moleculen die op de voeten zitten
 • metaalcorrosie van de spoel 
 • PH waarde van de voeten
 • parasieten, bacteriën en schimmels aanwezig op de voeten
 • De huid kan ook resten zeep, créme en kleurstof bevatten
 • afscheiding uit de talgklieren en van afgestorven huidcellen

Op de tijdklok van de Bio-Energiser geeft elke 5 minuten aan hoe ver u bent met de behandeling. Aan het einde van de behandeling zal de klok automatisch uitschakelen. 


Hoeveelheid behandelingen

Na één behandeling voelt u zich al een stuk vitaler, uw heeft meer energie en voelt zich ontspannen. U start minimaal met 8 behandelingen in de eerste maand.  (2 keer per week) voldoende. U kunt één tot twee keer per maand een onderhoudsbehandeling. Heeft u baat bij de behandelingen, kunt u het vaker gebruiken, er moet minimaal 48 uur tussen elke behandeling zitten.

Zout gebruik

Het zout is om de geleiding van de lading het water te bevorderen. Door de nieuwe type spiraal wordt het water minder snel vies van de erosie, en blijft de wering optimaal. Door deze nieuwe spiraal begint u met ¾ lepel zout en bouwt dit langzaam op naar 1 ¼ lepel naarmate de spiraal ouder wordt door de erosie. U heeft later meer zout nodig om de lading op het water op peil te houden.


Afwassen van de spiraal

U mag de spiraal alleen met heet water schoonmaken of met Bioenergiser schoonmaakmiddel. (let op, geen huishoudmiddelen)

Er mag tijdens het afwassen boven in de spiraal / spoel geen water komen. Deze stroomconnectie moet droog blijven.Mensen met de volgende ziekten of medische indicaties mogen NIET gebruik maken van de Detox Voetenbaden:

 • Mensen met epilepsie
 • Mensen met een pacemaker
 • Zwangere vrouwen
 • Kinderen jonger dan 10 jaar oud

 

Meer

Bioenergiser Classic Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items